taranx, każdy w Octavce fajnie wygląda, a kobietki to już wyjątkowo super
skoda TOUR różnica między Oktavią I poza wyposażeniem
Zwiń
X
-
Taranx - w Octavii I jest regulacja wysokości fotela kierowcy więc nie bój żaby wszystko zobaczysz z przodu - co do tyłu to powinnaś dostać czujniki cofania w cenie samochodu.
A co do silnika i gazu - jak robisz małe przebiegi to nie ma po co brać samochodu z gazem bo zabierze ci tylko część bagażnika i na dodatek będziesz woziła dodatkowe kilogramy w postaci butli z gazem.
spalanie benzyny w mieście to ok. 10 - 11l, z włączona klimą o litr więcej(wszystko zależy od twojego stylu jazdy - u mnie pali jeszcze więcej ale ja mam bardzo ciężką nogę)Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
tak czy inaczej - przy tych przebiegach bierz spokojnie samochód bez gazu.
Powodzenia w wyborze samochodu - jak kupisz to musisz się nam jak najszybciej pochwalić.
PozdrawiamSilnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nosferatusak czy inaczej - przy tych przebiegach bierz spokojnie samochód bez gazu.
Powodzenia w wyborze samochodu - jak kupisz to musisz się nam jak najszybciej pochwalić.
Pozdrawiam
tomekjmopl, chodzi o to, że instalacja jest upierdliwa z punktu widzenia przeglądów. Po co kobieta ma się z tym męczyć? Natomiast co do wyposażenia to doradzałbym:
- podłokietnik - wbrew pozorom rzecz przydatna nawet w mieście,
- wycieraczka tylniej szyby,Hanz2k
1,8 T by MT
:admin: bo nie użyłem Szukaj
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hanz2k- podłokietnik - wbrew pozorom rzecz przydatna nawet w mieście,
Zamieszczone przez Hanz2k- wycieraczka tylniej szyby,
Komentarz
-
-
Nasza koleżanka będzie jeździć po mieście i raczej będzie miała problem z rozpędzeniem się do 80 km/h. Ja tam mam, jeżdżę po Wawie w korkach i wycieraczka mi się przydaje, zwłaszcza w okolicy zmierzchu - nienawidzę refleksów na tylnej szybie i braku widoczności przez tylnią szybę.Hanz2k
1,8 T by MT
:admin: bo nie użyłem Szukaj
Komentarz
-
-
shado, dokładnie własne miałam klienta : zastanowię się , jeszcze idę oglądać młodszy egzemplarz za te same pieniądze ....blelelele
[ Dodano: Wto 27 Maj, 08 19:51 ]
Hanz2k, napewno fajna rzecz ale podłokietnik kosztuje 700zł chyba się nie skuszę bardziej mi się przyda podgrzewana dysza do przedniej szyby co by nie skrobać w zimie. Macie czy spełnia swoja funkcję ?
[ Dodano: Wto 27 Maj, 08 19:55 ]
Hanz2k,Zamieszczone przez Hanz2kNasza koleżanka będzie jeździć po mieście i raczej będzie miała problem z rozpędzeniem się do 80 km/h.
[ Dodano: Sro 28 Maj, 08 20:16 ]
Powiedzcie mi czy 700 km dla nowego silnika na dzień dobry to nie za dużo ? W razie co tyle mnie dzieli od oferenta do domu... nie zatrę silnika ? nie moge jechać 50 na godzinę bo będę tydzień wracała.
[ Dodano: Sro 28 Maj, 08 20:30 ]
Hanz2k, Powiedzcie mi czy 700 km dla nowego silnika na dzień dobry to nie za dużo ? W razie co tyle mnie dzieli od oferenta do domu... nie zatrę silnika ? nie moge jechać 50 na godzinę bo będę tydzień wracała.
Komentarz
-
Komentarz